Expert in reparaties en renovaties

Wie zijn wij?

Welkom bij Respo Repair, uw vertrouwde specialist met meer dan 50 jaar ervaring in het repareren van esthetische schades in en rondom uw woning. In 1967 verwierf de in Lieshout (Nederland) gevestigde ondernemer M.H.G.A. van Luijt twee Zwitserse patenten voor de Nederlandse markt, waarmee beschadigd en versleten emaille sanitair met succes kon worden gerepareerd.

In 2013 hebben Jan Berghmans en Kris van Gorp de licentie verkregen om in de Benelux reparaties uit te voeren onder de vlag van Respo Repair, gebruikmakend van de geavanceerde reparatietechnieken van Respo Repair.

Sinds 2016 leiden Jan Berghmans en Kris Van Gorp, Respo Group, met een breed scala aan reparatie- en renovatiemogelijkheden om uw schadeproblemen vakkundig op te lossen. Onze deskundigheid en toewijding maken ons de ideale partner voor het herstellen van uw beschadigd sanitair en andere esthetische schades in en rondom uw huis. Ontdek hoe wij met passie en vakmanschap uw woning weer in topconditie brengen.

In 2023 werden de bedrijven Respo Repair Service, Respo Repair Benelux, Respo Repair Solutions en SKK Belux onder één commerciële naam samengebracht: Respo Group. Deze verenigde entiteit biedt een geïntegreerd scala aan hoogwaardige diensten op het gebied van reparaties en oplossingen, en staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen met één sterke en eenduidige bedrijfsidentiteit.

Respo Group beschikt over een eigen opleidingsafdeling!

Ontdek de deskundigheid van Respo Group, ondersteund door onze toegewijde opleidingsafdeling. Bij Respo Group geloven we dat kennis de sleutel is tot uitmuntendheid, en daarom ondergaan onze herstellers intensieve trainingen om de nieuwste hersteltechnieken volledig onder de knie te krijgen.

Elke situatie en elk materiaal vereisen specifieke hersteltechnieken om tot een subliem resultaat te komen. In een wereld die voortdurend evolueert op het gebied van herstellingen, bieden we regelmatig bijscholingen aan om ervoor te zorgen dat onze experts altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Met uitstekende relaties met leveranciers en producenten gaan we verder dan alleen onze interne opleidingen. Samen organiseren we workshops en opleidingen, waarbij we onze kennis delen en versterken. Dit stelt ons in staat om voorop te blijven lopen in de branche en u de best mogelijke hersteloplossingen te bieden. Ontdek de meerwaarde van onze expertise bij Respo Group.

Respo Group - eigen R&D

Welkom bij Respo Group, waar we vooruitstrevende hersteloplossingen creëren dankzij onze eigen Research & Development (R&D) afdeling. In samenwerking met onze fabrikanten testen we nieuwe herstelprocessen en producten om ervoor te zorgen dat ze perfect passen binnen onze geavanceerde methoden.

Onze trots is de Respomix, een krachtige lijm die we zelf ontwikkelden en die voldoet aan al onze strenge eisen. Ontdek de innovatie achter Respo Group en ervaar kwalitatieve hersteloplossingen, mogelijk gemaakt door onze toegewijde R&D-teams en in nauwe samenwerking met onze fabrikanten.

xtend life before circularity

Wij geloven dat het verlengen van de levensduur van producten de eerste stap is naar een circulaire economie. Door reparaties en herstel te bevorderen, verminderen we afval en helpen we de levensduur van producten te verlengen. Respo Group is trots op de rol die we spelen in het verminderen van de ecologische voetafdruk. Samen met onze klanten streven we ernaar om duurzame keuzes te maken en een positieve impact op het milieu te creëren.

Kies Respo Group - waar herstel en duurzaamheid hand in hand gaan. Laten we samen werken aan een wereld waarin we de levensduur verlengen voordat we de cirkel sluiten.

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Wij repareren bijna alles!