Ontdek onze antislip mogelijkheden voor jouw woning

Ontdek al onze antislip mogelijkheden

Artikel_2690_thumbnail.jpg

Investeer in antislip en realiseer een directe meerwaarde voor je veiligheid. Voornamelijk grondoppervlaktes die in combinatie met nat vaak glad worden, zoals in de badkamer en op het terras, kunnen een gevaar voor glij- en valpartijen inhouden. Kies daarom voor de goede antislip oplossingen op maat van Respo Group. Met onder meer onze antislip voor sanitair en antislip Safety Floor zorgen wij voor een effectief resultaat.

Investeer in jouw veiligheid en kies voor antislip

Door te investeren in antislip vloeren verhoog je de veiligheid. Zeker voor ouderen en kinderen kan een valpartij snel gebeurd zijn en kan de investering in antislip een grote meerwaarde betekenen. Met goede antislip toepassingen verkrijg je terug grip op de ondergrond, kunnen ongelukjes voorkomen worden en wordt de veiligheid gegarandeerd. Daarnaast is een antislip vloer heel onderhoudsvriendelijk en is een vloer met antislip laag heel eenvoudig schoon te maken. Een kwalitatieve antislip laag is krasbestendig, slijtvast en duurzaam zodat je er voor lange tijd goed mee bent. Bovendien kan de antislip laag ook nog dienen als extra bescherming voor de ondergrond. Genoeg redenen dus om ook in antislip te investeren.

Waar wordt antislip vaakst toegepast in huis?

Eén van de plaatsen in onze woning waar we meest nood hebben aan antislip is de badkamer. De badkamer hoort dan ook bij de plaatsen in huis waar de meeste valpartijen voorkomen. Wanneer water en zeep gecombineerd terechtkomt in de douchebak, badkuip of op de badkamertegels, kunnen deze veranderen in een ware glijbaan. Maar met de juiste antislip toepassingen kunnen ongelukken vermeden worden. Met antislip worden je tegels, badkuip en douchebak nooit meer glad wanneer ze nat worden, zodat jij in alle comfort en veiligheid kan genieten. Maar ook het terras is een interessante plaats om antislip te voorzien. Steeds vaker trekken we naar buiten en vormt het terras een grote meerwaarde voor onze woning. In de herfst en winter kan ons terras echter nogal te maken krijgen met gladheid zodra het nat wordt. Met de juiste antislip toepassing wordt uitglijden voorkomen.

Antislip laag voor een veilige vloer

De Safety Floor techniek maakt vloeren antislip door het aanbrengen van een antislip vloeistof die zorgt voor een antislip laag op de tegels. Doordat in de dunne antislip laag kleine korrels verwerkt worden, ontstaat reliëf waardoor de kans op uitglijden flink bemoeilijkt wordt. De antislip functie treedt enkel in werking zodra de vloer nat wordt. Bovendien is de antislip laag onzichtbaar doordat de vloeistof transparant is, wat ervoor zorgt dat het antislip effect niet zichtbaar is en de tegelvloer visueel niet verandert. Maar ook de badkuip of douchebak kan glad worden zodra deze nat worden. De Safety Floor techniek kan dan ook perfect toegepast worden op de bodems van badkuipen en douchebakken. Het grote voordeel is hierbij opnieuw dat het effectief is maar geen invloed heeft op het visuele aspect en dus optisch niet waarneembaar is.

Zorg voor goede antislip in de badkamer