Krassen, scheuren of deuken in uw bad zijn vaak een bron van ergernis. Respo Group kan dergelijke sanitaire schade doorgaans zonder grote ingrepen repareren. Ook als er kleine stukjes uit zijn is het geen probleem. We vullen de beschadiging op en de afwerking gebeurt op onze esthetische manier. Na reparatie is uw badkuip direct klaar voor gebruik. 

Voor badreparaties en badrenovaties ben je bij Respo Group dus aan het juiste adres. Naast onze expertise om een badkuip te renoveren, kan je bij ons terecht voor onder meer een douchebak reparatie. 

Voor beschadigingen die niet meer te repareren zijn hebben wij goede alternatieven, de renovatie technieken “Bad in Bad” en “Bad Wissel”. Het Bad in Bad renovatie systeem wordt gebruikt voor verweerde en onherstelbaar geëmailleerde badkuipen. Het Bad Wissel renovatie systeem is voornamelijk voor onherstelbare kunststof badkuipen.

U kunt bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten badkuipen, zoals voor acryl badkuip reparaties, emaille badkuip reparaties, quaryl badkuip reparaties en kunstmarmer badkuip reparaties. Ook met andere sanitaire reparaties helpen wij u graag verder. Zo kunnen wij eenvoudig uw bad renoveren, uw composiet douchebak herstellen, uw keramiek wasbak herstellen of een putje in een keramische tegel herstellen, zo ziet uw badkamer er terug zo goed als nieuw uit. 

Zo herstelt Respo Group uw badkuip

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Heeft u nog vragen?