Functionele raam herstellingen

Vraag gratis een offerte aan

Tijdens werkzaamheden, door slijtage of een inbraak kunnen schades aan uw ramen ontstaan. Respo Group onderhoudt en herstelt al vele jaren functionele schades aan ramen en deuren. Door onze expertise herstellen we 80% van de schades bij de eerste interventie. 

Ramen en deuren die regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen gaan langer mee. Bovendien blijft het hang- en sluitwerk beter werken, wat zorgt voor betere isolatie en ventilatie.

Contacteer Respo Group om alle functionele schades aan uw ramen en deuren op te lossen.

Types van functionele raam herstellingen

RamenSRD1.png

Regelmatig onderhoud aan uw ramen is noodzakelijk voor een zorgeloos lang gebruik ervan. Het kan grotere problemen voorkomen en dat er tocht of water binnen sijpelt.

Een juiste afstelling en controle van uw rubbers is dus geen overbodige luxe.

Contacteer Respo Group voor meer informatie over het onderhoud van uw ramen.

Beslag.jpg

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende zeer grote polymeren. Het wordt o.a. gebruikt om kozijnen (PVC), deuren (PVC), meubels, wastafels en doucheschermen van te maken. Acryl en Quaryl, veel gebruikt in badkuipen en douchebakken, zijn beiden ook kunststoffen. Respo Repair repareert kunststof (PVC) in vlakke structuur en in houtnerfstructuur. Respo Repair repareert kunststof in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

herstellingen-ramen-en-deuren-3.jpg

Is het niet meer mogelijk om uw raam open te doen dan kan u de hulp inroepen van Respo Group. Onze servicetechniekers kunnen uw raam deblokkeren en ervoor zorgen dat het weer naar behoren functioneert.

Contacteer Respo Group voor meer informatie als uw raam geblokkeerd is.

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Heeft u nog vragen?