Aanrechtblad reparaties

Vraag gratis een offerte aan

Respo Group voert totale aanrechtblad reparaties uit, ongeacht de ondergrond. We hebben beproefde methoden om deuken, krassen, stukjes eruit, inkepingen, verkleuringen en brandvlekken te repareren. Ook geaderd materiaal is voor ons geen probleem. De aanrechtschade wordt door ons op een esthetische manier afgewerkt. Voor uw aanrechtblad geldt: na reparatie direct klaar voor gebruik.

U kunt bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten aanrechtbladen, zoals voor composiet aanrechtblad reparaties, natuursteen aanrechtblad reparaties, fineer aanrechtblad reparaties, houten aanrechtblad reparaties, HPL aanrechtblad reparaties, volkern (Trespa) aanrechtblad reparaties, Dekton aanrechtblad reparaties en Silestone aanrechtblad reparatiesRespo Group, uw adres om uw aanrechtblad te repareren. 

Respo Group is ook uw expert op gebied van badkuip reparatiesdouchebak reparatieswastafel reparatieskozijn reparatiesdeur reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparaties en overige reparaties.  

Types van

Composiet.jpg

Composiet is een materiaal dat gemaakt is van verschillende componenten, vaak vezelversterkte kunststoffen. In veel gevallen wordt een kunststof gegoten op een vezelmatrix, waardoor de combinatie sterker wordt dan beide producten afzonderlijk. Werkbladen en vloeren zijn vaak gemaakt van vermalen natuursteen en kunststof. Respo Group repareert composiet in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van composiet, neemt u dan contact met ons op.

Marmer.jpg

Natuursteen is een gesteente dat in de natuur wordt aangetroffen en dat na een eventuele bewerking geschikt is als bouwmateriaal. Natuursteen treft men aan in vele variëteiten, zoals graniet, marmer, travertin,  ...

Respo Group repareert natuursteen in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van natuursteen, neemt u dan contact met ons op.

Fineer.jpg

Fineer is heel dun hout, van gelijkmatige dikte, variërend van een halve tot enkele millimeters. Meubels kunnen vaak veel goedkoper geproduceerd worden door een dunne laag fineer op een samengestelde (goedkopere) ondergrond te lijmen. Als het goed gedaan is, zijn meubels die afgewerkt zijn met fineer nauwelijks te onderscheiden van meubels van massief hout.

Respo Group repareert fineer in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is met fineer, neemt u dan contact met ons op.

Hout.jpg

Respo Group repareert hout in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

Opgelet: Gesapt hout kunnen wij ook repareren, maar niet 100% onzichtbaar.

HPL.jpg

HPL staat voor High Pressure Laminate. HPL verschilt van laminaat door de samenstelling van de bovenlaag. Die is geperst uit verschillende lagen melamine, en dat maakt het materiaal bijzonder stootvast. Op de hoeken en randen kunnen wel beschadigingen ontstaan, door schuren bijvoorbeeld.

Respo Group repareert HPL in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van HPL, neemt u dan contact met ons op.

Volkern1.jpg

Volkernplaten hebben een kern van samengeperste houtvezels met aan beide zijden een harde toplaag. Het is een slag- en stootvast materiaal dat vocht en zonlicht goed kan verdragen. 

Door zijn specifieke eigenschappen is Volkern (Trespa )uitermate geschikt voor een brede waaier van exterieurtoepassingen zoals gevelbekleding, dakranden, luifels, balkonbekleding, straatmeubilair, bushokjes,...en dus ook aanrechtbladen.

Heeft u schade aan Volkern (Trespa) materiaal, aarzel niet om ons te contacteren.

Dekton.jpg

Dekton is het nieuwe ultracompacte oppervlak van Cosentino. Een technologisch materiaal bestaande uit porselein, glas en kwarts. Zeer sterk en veelzijdig in gebruik voor binnentoepassingen voor privéwoningen en grote projecten. Heeft u schade aan het materiaal Dekton?

Respo Group repareert schades aan Dekton. Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Silestone.jpg

Silestone is een gepatenteerd materiaal van de Spaanse fabrikant Cosentino. Het is een kwartscomposiet en bestaat voor 94% uit natuurlijk kwarts waardoor Silestone bijzonder hard en resistent is.

Dit maakt dat dit het ideale oppervlak is voor interieurtoepassingen, zowel voor keuken- als badkamerwerkbladen als voor andere decoratieve toepassingen.

Heeft u schade aan het materiaal Silestone? Respo Group repareert schades in Silestone.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Heeft u nog vragen?